PZC

Weekend abonnement: 

Proefabonnement 8 weken voor € 15,-
Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-


Over de krant
PZC is de voornaamste bron van nieuws voor inwoners van Zeeland, waarbij de regio centraal staat. PZC brengt het nieuws van bij u ‘om de hoek’, maar ook landelijk en internationaal nieuws mag zeker niet ontbreken. PZC wordt iedere dag door 56.000 mensen gelezen en de krant verschijnt in 4 edities die verschillen per woonplaats. 

Ook is het nieuws van de PZC zeven dagen per week te lezen op de E-paper, iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.

Over het proefabonnement PZC
Neem de PZC nu 8 weken op proef voor maar € 15,-. U profiteert dan van maar liefst 75% korting op uw proefabonnement! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

 

Uitgebreide omschrijving Cadeau abonnement: 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over het cadeau proefabonnement PZC
Wilt u iemand op een originele manier verrassen? Geef dan nu PZC 4 weken lang voor maar €12,- cadeau.

Een cadeau abonnement afsluiten is heel eenvoudig. U vult uw eigen gegevens en die van de ontvanger in op het formulier en geeft daarmee toestemming om het abonnementsgeld eenmalig van uw rekening af te laten schrijven. Vervolgens krijgen zowel uzelf als de ontvanger van het cadeau abonnement een bevestigingsbrief. Binnen 5 werkdagen begint de verzending en krijgt de ontvanger de krant naar keuze thuisgestuurd.

Uitgebreide omschrijving Weekend abonnement: 

- Proefabonnement 8 weken voor € 15,-
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-


Over het weekend proefabonnement PZC
Heeft u doordeweeks geen tijd voor de krant maar wilt u wel op de hoogte blijven? Neem dan een weekend proefabonnement op PZC en ontvang 13 zaterdagen de krant op zaterdag voor €20,-.

Met een weekend proefabonnement krijgt u zaterdagochtend al het regionale, landelijke en internationale nieuws op uw deurmat. U ontvangt iedere zaterdag een uitgebreide editie van de krant. Daarin vindt u allerlei extra's en speciale katernen over bijvoorbeeld reizen, wonen, tuinieren, mode en auto's. Bovendien kunt u in het weekend tijd en rust nemen om optimaal te genieten van uw krant.

Mobile abo korte omschrijving: 
8 weken voor 15